Rolex replika ure

replika Rolex Milgauss herreur 116400 GV

Posted On maj 3, 2018 at 3:19 am by / No Comments

Som forsker med en passion for fine ure har jeg altid været på udkig efter det ur, der passer bedst til mit arbejde og livslidelser. Hvis du også passer til denne kategori, så kig ikke længere end Rolex Milgauss, og især de Den unikke årsdagen udgave reference 116400GV (“glas verte”) med det grønne safirglas. Det er et ur med en unik historie, der skiller sig ud fra en alt for almindelig Rolex lineup, og som var designet til forskere … Lad os undersøge, hvorfor det er.

Selvom jeg ikke vil give dig en komplet historie om Rolex Milgaussen, vil jeg pusse på de vigtige højdepunkter. Rolex-webstedet og forskellige blogindlæg gør et grundigt arbejde med at dokumentere historien, især dette indlæg er en af de bedre Jeg har fundet på sin historie.

Rolex Milgauss Stainless Steel Black Dial Grøn Glas 116400GV.
Rolex Milgauss Stainless Steel Black Dial Grøn Glas 116400GV.

Monokrom er på ferie, men vi forsøger at give dig nogle historier og flotte billeder. Derfor er ugerne Weekly Watch Photo endnu et eksempel på et foto lavet af et medlem af Timezone UK.

Denne Rolex Milgauss er fotograferet af Five Little Fish Ltd. og er en version vi ikke ser det ofte ‘i naturen’. For et par uger siden viste vi dig den vintage Milgauss ref. 1019. Dette er reference 116400, en af versionen Rolex udgivet i 2007, efter at den blev afbrudt i 1988.

ROLEX østers perpetual milgaus blev designet som et magnetisk resistent ure med en blød jern indvendig sag. Den nuværende model Milgauss har Parachrom-Blu Hair Spring, som allerede er diamagnetisk, og bevægelsen er pakket i et blødt jernhus, der virker som en Faraday kurv.

Rolex Milgauss Stainless Steel Black Dial Grøn Crystal 40mm.
Rolex Milgauss Stainless Steel Black Dial Grøn Crystal 40mm.

Da Rolex re-released Milgauss i 2007, udgav de hvide ringer og sorte med det, der hedder GV. GV står for Glace Verte eller grønt glas, dette er en årsdagen model, en sort dial og lidt anderledes design og grøn safir krystal bruges. Oprindeligt blev det rygtet om at være en begrænset udgave, men GV-versionen er stadig tilgængelig.

I en nøddeskal blev Rolex Milgausserne introduceret i slutningen af ​​50’erne, da elektricitet, elektronik, luftfart og atomteknik skabte det, vi nu kalder teknologi- og informationsrevolutionen. Som en art havde vi netop opdaget atomkraft, vi var endelig i stand til at forlade moderjorden (omend i korte perioder), og mængden af ​​innovationer omkring transmission, lagring og transformation af information skabte en serie af revolutioner, der for evigt ville ændre menneskeheden.

Rolex Milgauss 116400GV blå Dial Green Glass 2015 blå grøn.
Rolex Milgauss 116400GV blå Dial Green Glass 2015 blå grøn.

Som følge af denne oversvømmelse af innovation blev forskere (og generelt alle) i stigende grad udsat for magnetfelter. Ikke kun fra de anvendte instrumenter, men også fra dagligdags apparater, såsom fjernsynsapparater, radioer og de mange nye elektrificerede apparater, der kom ind i husholdningerne. Du behøver ikke at kende Maxwells ligninger for at vide, at en elektrisk strøm og et magnetfelt er to sider af samme “mønt”, og at man let kan omdannes til den anden. Den tyske matematiker og fysiker Carl Friedrich Gauss var en af ​​de første til at udforske dette rum og derfor er måling af magnetisk fluxdensitet en Gauss. I dag anvendes andre målinger som Tesla og ampere / meter (1000G = 0.1T = 80.000A / m) mere almindeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *