Rolex replika ure

replika Rolex Cellini herreur 50525

Posted On august 9, 2018 at 6:12 am by / No Comments

EVEROSE GOLD
Modelfunktioner
For at bevare skønheden i sine lyserøde guldure skabte og patenterede Rolex en eksklusiv 18 ct lyserød guldlegering støbt i sit eget støberi: Everose guld. Introduceret i 2005 anvendes 18 ct Everose på alle Rolex-modeller i pink guld.

Everose guld. Introduceret i 2005 anvendes 18 ct Everose på alle Rolex-modeller i pink guld.
Everose guld. Introduceret i 2005 anvendes 18 ct Everose på alle Rolex-modeller i pink guld.

BLACK DIAL
Modelfunktioner
Guilloche uret på replika Rolex Cellini herreur 50525 Dual Time hylder de tidløse koder i klassisk urværk, mens de genfortolker dem med en elegant modernitet. De stiliserede, strakte applique timemarkører er opdelt af et minutspor, der er flyttet mod midten af ​​drejeknappen, tættere på hænderne. Ligesom på alle Rolex ure, er applikationerne og Rolex-kronen udført i 18 ct guld.

CELLINI DUAL TIME
Den klassiske Rolex
Der stiger solen, mens her er dagen til at lukke. Mens i horisonten ligger solen om natten, på Cellini Dual Time ses den gradvis i blænde nederst på skiven.

Cellini Dual Time-modellen giver sine bærere gave af tidsmæssig ubiquity. Med et hurtigt blik på skiven er de samtidig opmærksomme på tiden her og tiden andre steder. For at skelne dagtimerne fra nattetimerne, gennemgår et sol- eller månesymbol blænden kl. 9 på undervælgeren. Tidshånden kan indstilles uafhængigt af successive “hopper” for at justere til en ny lokal tidszone uden at forstyrre urets funktion eller den kronometriske præcision af dens selvvindende bevægelse.

Tidshånden kan indstilles uafhængigt af successive "hopper" for at justere til en ny lokal tidszone uden at forstyrre urets funktion eller den kronometriske præcision af dens selvvindende bevægelse.
Tidshånden kan indstilles uafhængigt af successive “hopper” for at justere til en ny lokal tidszone uden at forstyrre urets funktion eller den kronometriske præcision af dens selvvindende bevægelse.

En læderstrimmel
Modelfunktioner
Cellini Dual Time er i reneste traditionelle stil monteret på en rembeded og syet alligator læderrem med store skalaer. 18 ct guld spænde matcher guldet af urkassen.

hvert minut og hver time med fuld præcision af den selvviklede kronometer bevægelse i hjertet af denne prestigefyldte timepiece.
hvert minut og hver time med fuld præcision af den selvviklede kronometer bevægelse i hjertet af denne prestigefyldte timepiece.

TID HER OG TID DER
Modelfunktioner
Den runde form og den klassiske 39 mm diameter af Cellini Dual Time er traditionelle mærker, mens de raffinerede lugs, den polerede finish og dobbeltsiden – en kuplet og den anden delikat fløjtede – giver et strejf af sondring. Linjerne er ædru og raffinerede, de ædle materialer, de luksuriøse finisher: hver detalje respekterer koderne for ureteknik, der markerer et tilbagevenden til klassikernes kilder, der fortolkes i perfekt harmoni med tiden. Facetteret og formet som et tokantet sværd, tæller hænderne af hvert sekund, hvert minut og hver time med fuld præcision af den selvviklede kronometer bevægelse i hjertet af denne prestigefyldte timepiece.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *