Rolex replika ure

Omega Speedmaster Co-Axial Master Chronometer Moonphase Chronograph “Blå Side af Månen”

Posted On september 11, 2018 at 9:09 am by / No Comments

Fra charmen af ​​sort keramik tilfælde præsenterer Speedmaster Dark Side Of The Moon skudt til berømmelse i de år, Basel messen, Omega (Omega) er meget opsat på at vedtage “(farve) Side Of The Moon” denne sætning. Brand fortsatte med at udforske den farverige keramiske tilfældet, og at skabe en række forskellige stilarter arbejde, Seamaster Planet Ocean dykning ur har endda lanceret en sort og blå keramik shell-version, mens Speedmaster Blå Side Of The Moon er de 2017 modeller af Speedmaster keramik Det seneste arbejde er også den eneste nye keramiske model i serien. Dette gjorde navnet Omega Speedmaster  replika ure Co-Axial Master Kronometer Månens fase Chronograph “Blå Side Of The Moon” også som sædvanlig langvarig. Omega Speedmaster Co-Axial Master Chronometer Moonfase Chronograph “Blue Side Of The Moon” Se Anmeldelser Wrist Anmeldelser

 Omega Speedmaster Co-Axial Master Chronometer Moonfase Chronograph "Blue Side Of The Moon" Se Anmeldelser Wrist Anmeldelser
Omega Speedmaster Co-Axial Master Chronometer Moonfase Chronograph “Blue Side Of The Moon” Se Anmeldelser Wrist Anmeldelser

Alle billeder blev leveret af David Bredan
Omega Speedmaster Co-Axial Master Chronometer Moonfase Chronograph “Blue Side Of The Moon” Se Anmeldelser Wrist Anmeldelser

Og Speedmaster Co-Axial Master Kronometer Chronograph er udstyret med en 9900 selv-bevægelse er anderledes, er, at de nye Speedmaster keramiske modeller er udstyret med 9904-baserede selv-bevægelse Speedmaster Co-Axial Chronometer Månens fase Chronograph udformet. Den blå side af månen er stort set det samme som det foregående måneskift, den største forskel er dens elegante blå keramiske etui. Det er uden tvivl den mest grundige Speedmaster nogensinde! Dette er en god ting for fans, der elsker blå ure, og dette farvetema har også fejet alle slags ure fra sport til formelle ure i de seneste år.

 

 ​​at denne unikke og iøjnefaldende keramiske Speedmaster sikkert vil blive betragtet højt i de kommende år.
​​at denne unikke og iøjnefaldende keramiske Speedmaster sikkert vil blive betragtet højt i de kommende år.

Omega Speedmaster Månens fase keramiske build tilfældet, knapper, bezel, dial, dial selv i kommunikationen månefase er også blå keramik vindue. Overfladen er glat og glat, mens den blå keramik står i skarp kontrast til 18K hvidguldskalaen og hænderne. Blå Side af Månen er ikke nødvendigvis for alle, men jeg tror, ​​at denne unikke og iøjnefaldende keramiske Speedmaster sikkert vil blive betragtet højt i de kommende år.

Hertil kommer, at den blå side af månen Speedmaster Moonphase dial og bezel stil er forskellig fra de tidligere rustfrit stål modeller. Sidstnævntens skive er poleret med solstråling og afgiver en blå metallisk glans, den nye keramiske urskive giver en dybere, mere tilbageholden blå. Jeg tror personligt, at folk vil foretrække Blue Side of the Moon, når de foretager valg i forskellige Blue Speedmasters.

 

at folk vil foretrække Blue Side of the Moon, når de foretager valg i forskellige Blue Speedmasters.
at folk vil foretrække Blue Side of the Moon, når de foretager valg i forskellige Blue Speedmasters.

 

Den 44,25 mm brede sag er stor, men behagelig at bære. På grund af sin kasseformede safir krystal er 11,7 mm sagen også meget højere end håndleddet. Omega held gøre Blå Side Of The Moon viser en metal-lignende konsistens, hemmeligheden er at gengive poleret og trække sand poleret metal tilfældet på en unik kontrast til den keramiske. Dette er en af ​​grundene til, at Dark Side of the Moon var så populær i fortiden, og denne metode gælder også for den blå model.

 

9904-bevægelsen tilføjer en månedsfaseindikation til tids- og datofunktionerne. Symmetri-effekten på skiven er meget fascinerende. Bemærk, at der er to hænder på hver underdisk. 9904 er uden tvivl en af ​​de mest behagelige moderne Omega-bevægelser. Det bærer selvfølgelig også en koaksial undslippe og er certificeret af METAS (og de tilsvarende prøver). Den fungerer ved 4 Hz sving og giver 60 timers strømreserve. Safir krystal på bagsiden af ​​sagen kan ses i skønheden i denne bevægelse.

 

Omega er udstyret med en blå alligatorrem. Og jeg tror, ​​at fansne, der ved, hvordan man skal matche, vil helt sikkert matche den blå side af månen med en brun eller mørk grå rem. Udfordringen mærke til at genvinde Speedmaster Dark Side Of The Moon samlerobjekt favør, og få dem til chip i for denne ligner, men ikke nok innovativt nyt arbejde, blå uden tvivl givet et nyt look til denne vidunderlige temperament Og prisen er naturligvis meget dyr.

 

Omega vi fortsætter med at tilbyde sine vigtigste produkter, mode variationer, men problemet er, at de fleste forbrugere se frem til lanceringen af ​​brandet kan stadig være mere konservative værker. Omega watch fans vil spare penge for at købe et yndlingsur, selvom budgettet er begrænset. Selvom de virkelig vil, kan de ikke få alle Speedmaster eller Planet Ocean nye produkter.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *