Rolex replika ure

lækre Rolex Yacht-Master II herreur 116681

Posted On juni 9, 2018 at 11:46 am by / No Comments

Rolesor
Modelfunktioner
Guld er eftertragtet for sin glans og adel. Stål forstærker styrke og pålidelighed. Sammen kombinerer de harmonisk det bedste af deres egenskaber. En rigtig lækre Rolex Yacht-Master II herreur 116681, Rolesor har fremhævet på Rolex-modeller siden begyndelsen af ​​1930’erne, og var varemærkeret som et navn i 1933. Det er en af ​​Oyster-kollektionens fremtrædende søjler.

Rolex opnåede perfektion, da det viste sig at omdefinere målets formål og funktionalitet. typisk
Rolex opnåede perfektion, da det viste sig at omdefinere målets formål og funktionalitet. typisk

WHITE DIAL
Modelfunktioner
Yacht-Master II er udstyret med et nyt ur, og nye hænder, der er karakteristiske for Rolex Professional-modeller, øger læsbarheden og skærper sin æstetiske appel. Skiven har nu en trekantet timemarkør klokken 12 og en rektangulær timemarkør klokken 6 for mere intuitiv læsning af uret. En luminescerende skive på timens hånd adskiller det klart fra minuthånden. Yacht-Master II’s nedtælling kan programmeres i en varighed på mellem 1 og 10 minutter. Programmeringen gemmes af mekanismen, så den vender tilbage til den forrige indstilling ved en nulstilling. Når den er lanceret, kan nedtællingen synkroniseres på flugt for at matche den officielle løbstælling.

THE OYSTER BRACELET
Modelfunktioner
Oyster armbåndet er en perfekt alkymi af form og funktion, æstetik og teknologi, designet til at være både robust og komfortabelt. Den er udstyret med en Oysterlock foldespænde, som forhindrer utilsigtet åbning og Easylink komfort forlængelseslænken, også eksklusiv til Rolex. Dette geniale system gør det muligt for brugeren at øge armbåndets længde med ca. 5 mm, hvilket giver ekstra komfort under alle omstændigheder.

bezel opererer uafhængigt af den interne mekanisme; imidlertid
bezel opererer uafhængigt af den interne mekanisme; imidlertid

4161 BEVÆGELSE
Modelfunktioner
Yacht-Master II er udstyret med kaliber 4161, en selvvindende mekanisk kronografbevægelse, der er udviklet og fremstillet af Rolex. Dens arkitektur, fremstillingskvalitet og innovative funktioner gør det entydigt præcist og pålideligt. Denne overflod af Rolex-teknologi, resultatet af over 35.000 timers udvikling, omfatter en patenteret funktion og består af 360 komponenter. Nogle af dem er lavet af UV-LiGA, en micromanufacturing teknologi, der er behersket internt af Rolex. Denne teknologi tillader produktion af komponenter, hvis små proportioner eller komplekse geometrier udelukker fremstilling ved traditionelle bearbejdningsmetoder.

RING COMMAND BEZEL
Modelfunktioner
Rolex opnåede perfektion, da det viste sig at omdefinere målets formål og funktionalitet. Typisk opererer en bezel uafhængigt af den interne mekanisme; Ringkommandoen i Yacht-Master II-regatta kronografen fungerer dog i forbindelse med den. Som mekanisk komponent i forbindelse med bevægelsen fungerer bezel bogstaveligt som nøglen til den programmerbare nedtælling, så den kan indstilles og synkroniseres til sekvensen af ​​race starttider. Kompleks i design, men simpel i brug, det er funktionelt smukt.

Ring kommandoen bezel i Yacht-Master II regatta kronograf opererer i forbindelse med det.
Ring kommandoen bezel i Yacht-Master II regatta kronograf opererer i forbindelse med det.

CHARTING DETS KURS
Yacht-Master II-stilen
Yacht-Master II’s dristige og fremtrædende marine karakter er helt i tråd med ånden i Oyster Professional-ure. Regatta kronografens klare skærm indikerer Rolexs konstante opmærksomhed på detaljer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *