Rolex replika ure

lækre Rolex GMT Master II herreur 116719 BLRO

Posted On april 23, 2018 at 3:06 am by / No Comments

GMT-Master, der blev introduceret i 1955, blev udviklet til at imødekomme behovene hos interkontinentale flyselskaber, og viste sig uvurderlig for dem, hvis erhverv involverer fjerntrafik. Med en roterende 24-timers gradueret bezel og en separat 24-timers hånd giver den dem, der rejser verden, mulighed for at læse to forskellige tidszoner samtidigt og op til tre ved at dreje den drejelige kant.

lækre Rolex GMT Master II herreur 116719 BLRO
lækre Rolex GMT Master II herreur 116719 BLRO.

904L STAINLESS STEEL
Modelfunktioner
Rolex bruger 904L rustfrit stål til ståltasker. 904L stål anvendes hovedsageligt i højteknologiske, rumfarts- og kemiske industrier, hvor maksimal korrosionsbestandighed er afgørende. En superlegering, 904L stål er ekstremt resistent og meget polerbar. Det opretholder sin skønhed selv i de hårdeste miljøer.

BLACK DIAL
Modelfunktioner
Skiven er det særprægede ansigt på et Rolex ur, som er mest ansvarlig for sin identitet og læsbarhed. Karakteriseret af timemarkører formet fra 18 ct guld for at forhindre tarnishing, er hver Rolex urskive designet og fremstillet internt, stort set for hånd for at sikre perfektion.

Tovejs drejelig 24-timers gradueret ramme. Tofarvet rød og blå Cerachrom indsats i keramik, indgraverede tal og gradueringer
Tovejs drejelig 24-timers gradueret ramme. Tofarvet rød og blå Cerachrom indsats i keramik, indgraverede tal og gradueringer.

JUBILEE BRACELET
Modelfunktioner
Udformningen, udviklingen og produktionen af Rolex armbånd og låsepropper samt de strenge tests, de står over for, indebærer avanceret højteknologi. Og som med alle komponenter i uret garanterer æstetiske kontroller af det menneskelige øje upåklagelig skønhed. Jubilæet, et smidigt og behageligt femdelt armbånd af koblingsmetal, blev designet og lavet specielt til lanceringen af Oyster Perpetual Datejust i 1945.

3285 BEVÆGELSE
Modelfunktioner
Den nye kaliber 3285, en ny generation bevægelse, der er udviklet og fremstillet af Rolex. Med 10 patentansøgninger indgivet i løbet af sin udvikling, har denne bevægelse en Chronergy escapement og en garanteret strømreserve på cirka 70 timer. Som alle Rolex Perpetual-bevægelser er 3285 et certificeret schweizerkronometer, en betegnelse, der er forbeholdt high-precision-ure, der med succes har bestået testene fra den schweiziske officielle testør for kretstestet. 3285 er udstyret med et Parachrom hårspring, der giver større modstand mod stød og temperaturvariationer. Dens arkitektur, som er fælles med alle oysterklokbevægelser, gør den entydigt pålidelig.

18kt white gold case with a 18k white gold rolex oyster bracelet. Bi-directional rotating - 18k white gold bezel.
18kt white gold case with a 18k white gold rolex oyster bracelet. Bi-directional rotating – 18k white gold bezel.

En 24-timers roterbar bezel
Modelfunktioner
Ud over de sædvanlige timer, minutter og sekunder har GMT-Master II en piletipet hånd, der omgiver opkaldet en gang hver 24. time, samt en tovejs drejelig 24-timers gradueret ramme. Den markant farvede 24-timers hånd viser referencetiden “hjemme” i en første tidszone, der kan læses på gradueringerne på forkanten. Rejsendes lokale tid er let indstillet ved at “hoppe” fra time til time takket være en genial mekanisme, der drives via snoede krone: timeshånden kan indstilles fremad eller bagud uafhængigt af minutter og sekunder hænder. Dette gør det muligt for rejsende at tilpasse sig deres nye tidszone uden at påvirke præcisionen af deres tidspunkter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *