køb replika ure

køb Rolex Explorer 216570 ure replika

Posted On januar 1, 2019 at 4:07 am by / No Comments

Oyster Perpetual Explorer og Explorer II udviklede sig fra et dybt engagement i søgen efter  køb rolex ure . De går til hvor et par mennesker eventyr. Dette mærke har været i stand til at prøve disse ure i det virkelige liv ved at klatre bjerge og udforske huler i polarområder i mange år. Flere af verdens mest modige opdagelsesrejsende, bjergbestigere, forskere tog opdagelsesrejsende og Explorer II kig på stedet for at teste pålideligheden under de sværeste forhold.

Der er intet ud over det, du oplevede direkte, som detaljeret information, afbalanceret vægt, komfort og følelsen af ​​et simpelt  køb rolex ure .

 falske rolex ure bruger Oystersteel til stål urkasse. Oystersteel, der er specielt udviklet af dette mærke, tilhører 904L stålfamilie, superlegeringer, der er mest almindeligt anvendt inden for avanceret teknologi og rumfart og kemisk industri, hvor det er vigtigt at maksimere korrosionsbestandigheden er afgørende . Oystersteel er meget tolerant, når den er poleret giver den en ekstraordinær finish og opretholder sin skønhed i de mest barske omgivelser.


I Black Dial-versionen af ​​Explorer II blandes håndens sorte bund med opkaldet, hvilket skaber en “fantom” -effekt, der ser ud til at flyde på skiven – dette er noden til 1971-modellen.

Oyster armbånd er en perfekt alkymi af form og funktion, æstetik og teknologi designet til både robusthed og komfort. Oysterlock foldet lås for at forhindre utilsigtet åbning og Easylink Comfort Extension link eksklusiv til replika rolex ure  er udstyret. Med dette geniale system kan brugerne forlænge armbåndets længde med ca. 5 mm, hvilket forbedrer komforten i enhver situation.

Explorer II er udstyret med en selvvindende mekanisk bevægelse, Caliber 3187, som er udviklet af  replika rolex ure. Ud over den traditionelle time, minut, anden nål har den en 24-timers hånd for at vise den anden tidszone. 3187 er udstyret med Parachrom hårspring og Paraflex støddæmper, og det demonstrerer fremragende modstand mod stød og ekstreme forhold. Som alle Rolex Perpetual Movements er 3187 et certificeret schweizerkronometer, der er forbeholdt high precision-ure, der bestod af den schweiziske certificerede testør for kronometer testforening (COSC). Dens arkitektur er til fælles med alle østersurebevægelser, og den er meget pålidelig.

24-timers display er blevet tilføjet til Explorer II. Peg på den faste bezel med en skala på 24 timer, den dedikerede hånd går rundt om urskiven i 24 timer i stedet for den sædvanlige 12. Med denne funktion kan brugeren skelne mellem dagtid og nat. Dette er en uundværlig funktion for dem der udfordrer miljøet, hvor den mørkeste er domineret, som f.eks. Huldybden og steder, hvor solen ikke synker. Polar af sommeren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *