Kopier Rolex Day-Date klokker 

Køb Rolex Day-Date 228206 ure replika

Posted On oktober 13, 2018 at 8:03 am by / No Comments

Blev udgivet dag-dato i 1956, at den første gang debut som et ur af vandtæt, selvoptrækkende kronometer, vise den moderne kalender på et øjeblik, skal du udfylde helt i vinduet i tilføjelsen til skiven forældet. Ekstraordinær nøjagtighed, pålidelighed, læsbarhed og eksistensen af ​​denne berømte model gjorde det til den ultimative tilstandsovervågning.

Køb Rolex Day-Date 228206 ure replika
Køb Rolex Day-Date 228206 ure replika

Sjælden værdifuld platin frigiver sølv hvid hvidhed og levende glans. Det er en af ​​verdens mest tætte og tungmetaller, præget af unikke kemiske og fysiske egenskaber som ekstraordinær korrosionsbestandighed. Paradoksalt nok er der blød elastisk, da høj formbarhed, bearbejdning eller polering er særlig vanskelig, er avanceret teknologi, der kræves.   Kopier Rolex Day-Date klokker (er sammensat af platin på 950 ‰ (1000 minutter af 1), præcision metal fabricators  replika Rolex Day-Date klokker blev fremstillet med tillid) altid 950 Platinum bruger. Ædle metaller til det fineste ur.

Billige kopi Rolex Day-Date 228206 ser på replika
Billige kopi Rolex Day-Date 228206 ser på replika

Denne urskive er et karakteristisk ansigt af den rolle ur, der spiller den vigtigste rolle for sin identitet og læsbarhed. 18 ct guld tid markører forhindre snavs, alle Rolex urskive er designet og fremstillet fuldstændigt og pålideligt for hånd.

 Kopier Rolex   klokker armbånd og lås design, udvikling, produktion og den strenge testning de står overfor kræver avanceret avanceret teknologi. Ligesom alle dele af uret garanterer den æstetiske kontrol af det menneskelige øje perfekt skønhed. Af præsidenten med et link tredelt af den halvrunde armbånd, blev det grundlagt for lanceringen af ​​Oyster Perpetual Day-Date i 1956. Det repræsenterer den ultimative raffinement og komfort, og den er altid lavet af omhyggeligt udvalgte ædle metaller.

Bedste kopi Rolex Day-Date 228206 ure replika til salg
Bedste kopi Rolex Day-Date 228206 ure replika til salg

The Day-Date 40 og er udstyret med en ny generation af kaliber 3255, er det blevet helt udviklet og produceret af  replika Rolex Day-Date klokker for at udstille udførelsen af ​​det højeste niveau. Denne selvviklede mekaniske bevægelse er i spidsen for urproduktionsteknologi. Demonstration af Rolex teknologi med 14 patenter, nøjagtighed, strømreserve, modstandsdygtighed over for stød og magnetisk, hvad angår lethed og pålidelighed give grundlæggende fordele.

Rolex Day-Date 228206 ser på replika
Rolex Day-Date 228206 ser på replika

Oprindelig annonceret i 1956, dagen dato var den første i verden. Det første ur, der viser ugens dag, staves perfekt. Dagsdato, der bæres af mange verdensledere, kan vises dagligt på en bred vifte af sprog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *