IWC replika ure

IWC Portugieser Yacht Club Chronograph ‘Summer Edition’ Se watch Udgivelser

Posted On september 28, 2018 at 8:12 am by / No Comments

Født af et ønske om at bære chino shorts, bådsko og en hawaiisk skjorte, bringer IWC frem en ny sommertid, kendt som IWC Portugieser Yacht Club Chronograph “Summer Edition” uret. Portugieser-linjen har i mange år været grundlægger for IWC og er ofte den linje, som Schaffhausen-producenten udøver deres implementeringer af komplicerede bevægelser med. Uret er designet med en bevidst nikkelse til det afslappede. Som jeg påpegede tidligere, ville det være hjemme på en fritidsbåd eller en IWC replika ure klassisk karibisk udvej. Det har en blå panda dial, med minut og timetæller for kronografen sidder ved middagstid og den tikker sekunder undervælger klokken 6. Der er også røde accenter, der løber op i midten af ​​den øverste halvdel af drejeknappen for at komplimentere sekunderhånden.

Der er også røde accenter, der løber op i midten af ​​den øverste halvdel af drejeknappen for at komplimentere sekunderhånden.
Der er også røde accenter, der løber op i midten af ​​den øverste halvdel af drejeknappen for at komplimentere sekunderhånden.

Uret er dimensioneret godt ved 43,5 mm bredt og 14,2 mm tykt. IWC benyttede deres fremstillingskaliber 89361, der omfatter dobbeltregistreringen ved middagstid, flyback chronograph funktion og en 68 timers strømreserve. At vende uret over dig behandles på et display tilbage, der viser bevægelsen. IWC, som du kunne forvente, gjorde et godt stykke arbejde, der dekorerede bevægelsen, herunder en underskrevet rotor. Udover dette ur har IWC annonceret en begrænset samling stofstrimler, der ledsager deres Summer Edition udgivelser.

IWC Portugieser Yacht Club Chronograph 'Summer Edition' Se Watch Udgivelser
IWC Portugieser Yacht Club Chronograph ‘Summer Edition’ Se Watch Udgivelser

For næsten tre år siden kidnappede min kone og forældre mig til min fødselsdag og tog mig til Bequia. Turen var fuld af varmt klima, rom drikkevarer og endda en sejlbåd tur til Tobago Cays; det er her, jeg ser dette ur monteret ind med undtagelse af en karakteristik, dybdevurderingen. Jeg elsker den æstetiske, og jeg tror, ​​at IWC nøjagtigt fangede ånden i varmt vejr og sommerferie, men med en dybdevurdering på 60m, er jeg tvivlsom over, hvad der ville ske, hvis du skulle falde overbord. Jeg køb replika ure formoder, at teknologisk 60m skulle være fint til svømning. Men jeg er ikke sikker på, hvor mange mennesker der ville risikere det med et ur til denne pris. Dybdevurdering til side, dette er et smukt ur med en pænt poleret sag og en attraktiv blå solstråle urskive. Displayet tilbage på uret tilføjer et stort element af intricacy til stykket, så du kan se den interne chronograph arbejder væk – det er altid en stor ekstra fordel.

IWC Portugieser Yacht Club Chronograph 'Summer Edition' Se Watch Udgivelser
IWC Portugieser Yacht Club Chronograph ‘Summer Edition’ Se Watch Udgivelser

 

IWC Portugieser Yacht Club Chronograph “Summer Edition” er efter min mening en god tilføjelse til, hvad der er en ellers meget dressy linje fra IWC. Jeg sætter spørgsmålstegn ved deres valg på en dybdevurdering til dette ur, og de er endda gået så langt som at sætte uret på et gummistrop (fra det jeg kan fortælle), når du køber det. Bortset fra det tror jeg, at dette ville være en god tilføjelse til en persons sommerudflugt kit. Summer Edition IWC Portugieser Yacht Club Chronographs udgivelsesdato vil blive annonceret kort tid og uret vil være tilgængeligt for $ 12,100.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *