IWC replika ure

IWC Portugieser ‘150 år’ Tourbillon ure til 2018 Watch Releases

Posted On september 21, 2018 at 7:24 am by / No Comments

IWC-fans, der holder opmærksom på kalenderen, skal vide, at 2018 markerer 150-års jubilæet for det kendte mærke fra Schaffhausen, Schweiz. IWC blev grundlagt i 1868 af den amerikanske urmager Florentine Ariosto Jones og vil langsomt og gradvist i løbet af dets etoghalvreds århundrede lange historie udvikle et ry for solidt udviklede ure – selskabets latinske motto, “Probus Scafusia”, oversætter til “godt håndværk fra Schaffhausen.” For at fejre 150 års jubilæum af mærket, har IWC netop afsløret to high-tech tourbillon ure, der tydeligt viser brandets knowhow i kompliceret urværk. Mød den nye IWC Portugieser Perpetual Calendar Tourbillon Edition “150 år” og IWC Portugieser Constant-Force Tourbillon Edition “150 år.”

 IWC Portugieser '150 år' Tourbillon ure til 2018 Watch Releases
IWC Portugieser ‘150 år’ Tourbillon ure til 2018 Watch Releases

IWC  replika ure Portugalser Perpetual Calendar Tourbillon Edition “150 år” er signifikant, fordi det er første gang, at IWC har kombineret en evig kalender med en tourbillon på urskiven. Uret kommer i en 45 mm bred Portugieser-stil sag, hvilke IWC fans vil straks genkende fra sine karakteristiske korte og buede lugs samt den klumpede knurled krone. Parret med en sort Santoni alligatorrem og vandtæt til kun 30m, siger det sig selv, at den skal holdes væk fra vand.

Skiven er hvid og har en lakeret finish med store sorte arabiske tal, der er trykt i signaturfonten af ​​IWC’s Portugieser ure. Overmærkede varmebehandlede bladformede time- og minuthænder og en simpel jernbanestil minutters spor sikrer, at tiden nemt kan læses.

Klokken 9 har du den underdrejke, der angiver dagen, og klokken 3 har du de underopkald, der viser dato og strømreserve. Klokken 6 er der en månedsindikator og månefasedisplay, og til venstre for det omkring klokken 8 har du årets indikator. Endelig er der den flyvende tourbillon, der gør en enkelt rotation hvert minut klokken 12.

Portugieser Constant-Force Tourbillon Edition "150 år" har en betydeligt mindre optaget urskive.
Portugieser Constant-Force Tourbillon Edition “150 år” har en betydeligt mindre optaget urskive.

Bevægelsen indenfor er den selvviklede IWC kaliber 51950, som er baseret på Caliber 51900, der findes i IWCs andre tourbillon ure som Portugieser Tourbillon Mystère Rétrograde, men med det geniale 82-delige evigt kalender modul udviklet af Kurt Klaus. Denne bevægelse har også IWCs Pellaton-snoingssystem og har en generøs strømreserve på 168 timer eller 7 dage. Det er synligt gennem et safirdisplay caseback og leveres med en speciel mindesmærke 18k guldrotor.

Den anden tourbillon se på, at IWC er specielt forberedt til sit 150 års jubilæum, er Portugieser Constant-Force Tourbillon Edition “150 år.” Dette kommer i en lidt større 46 mm bred Portugieser stil sag og er kun tilgængelig i platin. Vandmodstanden er kun 30m, og uret kommer parret med en sort alligatorrem af Santoni.

Portugieser Constant-Force Tourbillon Edition “150 år” leveres med en hvidlakeret urskive med store sorte arabiske tal trykt i signaturfonten af ​​IWCs Portugieser ure. Ligesom den tidligere Portugieser Perpetual Calendar Tourbillon Edition “150 år” har dette ur også varmebehandlede blå timers og minutters hænder. Dette er en opdateret version af tidligere Constant-Force Tourbillon ure – Portugieser og andre modeller – kombineret med “evig månens fase display”.

Portugieser Constant-Force Tourbillon Edition “150 år” har en betydeligt mindre optaget urskive. Klokken 1 er der en månefasedisplay, der kun skal justeres en dag efter 577,5 år. Under måneskiftet viser klokken 4:30 en strømreserveindikator. Endelig har vi højdepunktet på uret, den store tourbillon med en konstant kraftmekanisme, der leverer strøm i lige impulser til escapementet. I teorien bør dette forbedre bevægelsens chronometriske ydeevne.

 IWC Portugieser '150 år' Tourbillon ure til 2018 Watch Releases
IWC Portugieser ‘150 år’ Tourbillon ure til 2018 Watch Releases

Bevægelsen i dette stykke er den håndskårne IWC kaliber 94805, som slår i en afslappet 2,5 Hz og har 96 timers strømreserve. Bevægelsen kan beundres gennem et safirskærm caseback og har en indlægssignal, der fejrer 150-årsdagen for mærket.Disse to meget komplekse specielle jubilæumsure vil blive produceret i ekstremt små tal. Kun 50 stykker af

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *