billig Omega De Ville

billig Omega De Ville herreur og dameur 424.13.40.21.02.001

Posted On november 28, 2018 at 3:10 am by / No Comments

Ordet trésor betyder “skat” på fransk, og det er navnet på billig Omega De Ville herreur og dameur 424.13.40.21.02.001 nye kollektion af dameure. Sub-samlingen, faktisk af familien De Ville, er ikke ny i navnet, men de er nye på nogle andre måder for Omega. Omega De Ville Trésor dameur leveres i et par størrelser og en række stilarter med forskellige tilfælde materialer, dial farver og stropper. Alle omfatter diamanter, men valgmuligheder i rustfrit stål hjælper med at holde priserne mere rimelige for flere mennesker.


Anvendt til damesur, synes navnet Trésor helt naturligt og hensigtsmæssigt, men Omega De Ville Trésor har eksisteret som et lidt overset menuklokke med begrænset udgave siden 2014. En damerversion blev også tilføjet, men den var i overensstemmelse med mænds version er traditionel retro styling. billige omega ure forklarer, at inden 2014 De Ville Trésor blev begrebet først brugt hos virksomheden i et 1949 ur med henvisning til bevægelsen – “skatten” indeni, tror jeg. Det er lidt ironisk, da kvartsbevægelsen i det nye Omega De Ville Trésor dameur ikke er særlig understreget eller specielt. Omega De Ville Trésor fra 2014 har på den anden side en imponerende Omega Master Co-Axial Chronometer (eller hvad de kalder det i dag) bevægelse.
2017 kopiere omega ure  Trésor bruger en kaliber 4061 kvarts Køb et billigt ur online bevægelse fundet i en række salg omega ure dameure til at holde dem tynde, smalle, kvarts-nøjagtige og problemfri. Den har en 48-måneders batterilevetid samt et “rødt Omega logo med rhodiumbelagte dele og cirkulære graining” – selvom du ikke vil se det regelmæssigt, da denne køb omega ure De Ville Trésor har en solid caseback med spejl og laser- ætset blomstermotiv.
Den runde taske fås i 39 mm (9,75 mm tykke) eller 36 mm (8,85 mm tykke) versioner i poleret stål eller 18 k Sedna guld og en række opkald farver – det ser ud til, at Sedna guld versionen kun kommer i 36 mm. Den flydende form af diamanter på modsatte hjørner af sagen samt de langstrakte romerske tal og slanke hænder er, hvad der definerer det overordnede udseende af Omega De Ville Trésor dameure, men detaljer som kronens røde “væske keramiske” blomst med en Diamant i midten gør designet mere raffineret og tilfredsstillende – efter min mening, i det mindste. perfekte omega ure siger, at kronen er poleret med “HyCeram” for at gøre det mere “lystigt”.


Nogle designelementer her kan føle sig fortrolige eller minder om visse andre damer ure. I stål er Omega De Ville Trésor imidlertid betydeligt billigere end for eksempel Piaget Limelight Gala med en lignende visuel hvirvel af diamanter i de asymmetriske lugs, betydeligt flere af dem, og sat i ædle metallsække. Er det mig eller er næsten alle tænkelige former, skrifttyper osv. Allerede påstået af noget ur eller mærke, der gør enhver anden brug af noget lignende udseende uoriginalt? Har Cartier “egne” romerske tal, for eksempel? Nå, de slags gør det, jeg gætter …
Jeg tror personligt, at Omega De Ville Trésor ure ser helt elegant og frisk ud – og selvom jeg ikke har råd til dem som gave lige nu med kvarts, ville de i teorien være mere interessant for mig med en af ​​Omega’s store mekaniske bevægelser. Lanceret udelukkende i USA og Japan i øjeblikket vil 36mm falske omega ure  Trésor i stål få en pris på 4.500 dollar, og Sedna guldmodellerne har en pris på $ 8.600. 39mm stålmodellerne er alle prissat til $ 5.100, undtagen en version, der bruger guldhænder og markører til en pris på $ 5.600. Nu, da Omega har lanceret e-handel på deres amerikanske hjemmeside, som vi for nylig har dækket, kan du ikke kun finde flere detaljer om individuelle modeller der, men også priser og mulighed for at købe direkte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *